Seizoen 2012-2013

CHON JI

Taekwondo- en Hapkidoclub in Schilde

40 jaar Chon Ji

 

Veel bekende gezichten op onze opendeurdag van 19 mei '13.

 

Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Chon-Ji kwamen heel wat voormalige lesgevers en leden nog eens een kijkje nemen. Sommigen bewezen dat ze het trappen nog lang niet verleerd zijn! Anderen kwamen voor de eerste keer proberen tijdens de initiatie. Ook de feestelijke receptie achteraf was een groot succes!

 

 

 

 

 

Proficiat Ricky!

 

Op 26 mei '13 behaalde Ricky na een periode van heel erg hard trainen zijn 1ste Poom (1ste Dan voor -16 jarigen).

 

Hij legde ondanks het beetje zenuwen toch een zeer mooi examen af en schreef hiermee toch een klein beetje clubgeschiedenis door als jongste afgevaardigde van onze club ooit te slagen op het Dan-examen.

 

Proficiat Ricky!

3 x zilver

 

Op 27 april 2013 ging in Ham de TESS-cup door.

Voor onze club deden 4 kampers mee: Arnout in de klasse -74 kg hoge graden, Sandy -63 kg hoge graden, Raphael -68 kg lage graden en Rob -78 kg lage graden.

Voor Raphael en Rob was het hun debuut, maar ze konden op een verdienstelijke manier een 2de plaats behalen, zilver dus.

Sandy die eveneens een goede wedstrijd gevochten heeft, met een stevige tegenstandster behaalde een verdiende 2de plaats, ook zilver dus.

Arnout had het echt zwaar in zijn wedstrijd tegen een ervaren kamper en viel juist buiten de prijzen.

Felicitaties aan onze 4 kampers, knap gedaan!

 

 

 

Superweekend voor Chon Ji !

 

Zondag, 25 november 2012

Dit weekend was een superweekend voor de club. Chon Ji 'ers verzamelden medailles en zwarte gordels!

 

Zaterdag trokken niet minder dan 11 hapkidoleden van onze club naar Eindhoven om deel te nemen aan de BENELUX HAPKIDO KAMPIOENSCHAPPEN. Iedere deelnemer kon deelnemen aan tot 4 onderdelen (trap- en valtechnieken, Hapkido hosinsul en Hankido hosinsul).

Iedereen deed enorm zijn best voor het goedkeurend oog van tal van supporters die mee waren afgezakt naar Nederland om er onze jongens en meisjes aan te moedigen. En met resultaat! We kwamen terug met wel 16 medailles:

Gerlinde: 1x brons, Lisanne: 1x brons, Timothy: 1x zilver, Sandy: 1x zilver, Ruben: 1x goud, Hans: 2x goud en 1x zilver, Koen: 3x goud en 1x zilver, Jan: 4x goud.

 

Yves, Joey en Annelien vielen buiten het podium, maar dit deed geen afbreuk aan hun enorm knappe prestaties. Iedereen overtrof zichzelf. Koen verbaasde allen door wel over 1,95m te springen en daarna te landen met een schouderrol! Jan sprong maar liefst 5,20m ver met een yeop tchagi en wist een gesprongen ap tchagi te geven tegen een doel op 2,55m hoogte!

Trainer Philippe keek en zag dat het goed was. Hij kan terecht fier zijn.

 

Zondag was het DAN EXAMEN TAEKWONDO. Yanick Mampaey behaalde er zijn 1ste DAN, Koen loots slaagde voor 2de DAN en Torsten Regenmortel heeft nu 3de DAN. 3/3 voor onze club. Trainer Eric was tevreden.

 

 

 

Goed om weten

 

 

  • Wie eens wil komen proberen, kan op elk moment tijdens het jaar tot 3 gratis proeflessen komen volgen.

Kom gerust eens langs!

 

woensdag 18u tot 19u15

  • 12 jaar tot 15 jaar:

vrijdag 18u tot 19u15

  • 15+:

woensdag 19u30 tot 21u

vrijdag 19u30 tot 21u

 

  • Hapkido (vanaf 14 jaar):
    • dinsdag 20u tot 21u30

zondag 10u30 tot 12u

 

  • Chon Ji'ers die meedoen aan een wedstrijd of een demo of gewoon wat willen bijtrainen, kunnen ook op zaterdag van 17.00 uur tot 19.00 uur in de sporthal terecht voor de vrije training. Er wordt dan geen les gegeven, maar er is steeds een trainer aanwezig.

Contact & Info

 

Heb je vragen? Wil je eens komen proberen?

 

Stuur dan gerust een mailtje naar trainers@chonjischilde.be

of bel naar onze hoofdtrainer Eric op het nummer 03 383 68 83.

 

Of kom eens kijken tijdens een training.

Kampioenenhuldiging

 

Vrijdag 19 oktober 2012

Naar jaarlijkse gewoonte werden de kampioenen van de gemeente Schilde gehuldigd. Ook Chon Ji was er dit jaar weer bij. Pieter Loridon praatte de avond aan elkaar en iedere kampioen mocht een schets in ontvangst nemen.

 

Koen, Gerlinde, Sandy en Jan werden er onder goedkeurende blik van de trainers en enkele supporters op het podium geroepen om het kleine aandenken in ontvangst te nemen. Wij hopen natuurlijk dat we ook volgend jaar weer aanwezig zullen zijn met nog meer leden.